Registrer din interesse. Nå er bygg A, B & C for salg.

  Få den nyeste infoen fra Direktørens Høyde sendt direkte til din innboks!

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:


  Velkommen til Jørpelands første Heime-prosjekt!

  I Direktørens Høyde skal du oppleve fellesskap og trivsel fra første dag. Ja, til og med fra før du flytter inn. Gjennom det anerkjente bo- og trivselskonseptet Heime, planlegger vi nå arrangementer, fasiliteter og ordninger som gjør det enkelt å møtes, bli kjent og oppleve ting sammen med nye naboer, også før innflytting. Deltakelse er selvsagt helt frivillig, men en varm anbefaling!

  Følg med på hva som kommer!

  Heime som bo- og trivselskonsept brukes i boligprosjekter fra Tromsø i nord til Kristiansand i sør. Vi har derfor masse erfaring å høste fra når vi planlegger hva som skal skje i Direktørens Høyde. Mer informasjon kommer – vi holder deg oppdatert hvis du abonnerer på våre nyhetsbrev.

  Spar penger med selskapslokale og gjesteleilighet

  Selskapslokale og gjesteleilighet er fasiliteter som er høyt verdsatt av beboere i andre boligprosjekter – mye mer brukt enn mange så for seg før innflytting.

  • Med en gjesteleilighet tilgjengelig kan du tilby besøkende et komfortabelt og privat «hjem» for en natt eller flere. Et sted hvor de kan komme og gå som de vil, og kanskje invitere deg på frokost?
  • Gjesteleilighet innebærer at du kan klare deg uten det ekstra soverommet i din egen leilighet. Økonomisk betyr det i så fall at du vil spare en hel del penger på selve leilighetskjøpet. I tillegg får du mindre eget areal å holde rent og varme opp.
  • Selskapslokale gjør at du kan velge en leilighet med mindre stue enn du så for deg. De dager der du virkelig trenger plass til mange gjester, da kan du leie selskapslokalet. Igjen – du kan spare mye på å velge en litt mindre leilighet enn du kanskje trodde.

  Deling: bra for miljøet, bra for deg

  Gjennom Heime blir det enkelt å dele på utstyr du egentlig ikke trenger å eie selv. Det kan være litt plasskrevende gjenstander som gardintrapper, steiketakke, bagasjetraller, høytrykkspyler og biljekk, men også forskjellig mindre verktøy som drill, hammer og sag. Her ønsker vi at dere beboere bidrar med ønsker til hva som skal deles, og dere kan selvfølgelig stille eget verktøy og utstyr til andres disposisjon i denne ordningen. Vi håper at alle får mange hjelpsomme naboer.

  Få full kontroll med Heime-appen

  Alle som flytter inn i Direktørens Høyde, får tilgang til Heime-appen. Dette er en kommunikasjons- og aktivitetsapp med mange muligheter. Her er noen av dem:

  • En egen aktivitetskalender for arrangementer i Direktørens Høyde, og påmeldingsfunksjon.
  • Du kan opprette egne arrangementer og invitere naboene. Det kan være alt fra små ting som å gå tur sammen til større begivenheter som felles 17. mai-feiring eller lignende.
  • Du kan be om hjelp, som å vanne planter eller passe hunden når du skal på ferie.
  • Du kan reservere dele-utstyr som er tilgjengelige for alle – er gardintrappen ledig i kveld?
  • I mange andre boligprosjekter kan man få rabatter i lokale butikker gjennom Heime-appen, noe som er et mål også i Direktørens Høyde.
  • Du kan reservere selskapslokale og gjesteleilighet.
  • Heime samarbeider med Vipps, slik at man enkelt kan betale sin del i de tilfeller der ulike arrangementer koster noe (f.eks. vinkvelder) og leie for selskapslokale og gjesteleilighet.