Vær blant de første som mottar nyheter.

  Få den nyeste infoen fra Direktørens Høyde sendt direkte til din innboks!

  Jeg godkjenner å bli kontaktet på følgende vis:

  Smakfulle utsiktsleiligheter i varierte størrelser

  Direktørens Høyde får smakfulle leiligheter i varierte størrelser og prisklasser. Felles for alle er gode uteplasser – store balkonger og terrasser er høyt prioritert i planleggingen. Her skal du få maksimalt ut av det å bo både sjønært og solrikt. Kjøper du ny leilighet i Direktørens Høyde får du virkelig mye å se fram til.

  Vendt mot sør og litt mot vest

  Akkurat her, i åsen over Jørpelandsvågen. Med en fasade av tre, aluminium, tegl og glass, alt av god kvalitet og med den riktige finishen. Store balkonger til de fleste leilighetene, og store terrasser i 1, 4 og 7 etasje. Med gode solforhold fra morgen til kveld, og uforstyrret fjordutsikt blir Direktørens Høyde et prosjekt som utmerker seg. Ikke bare på Jørpeland, men i hele regionen. 

  Inne finner du leiligheter med størrelser fra 78 til 141 m2 BRA, noen med to soverom og noen med tre. Planløsningene er preget av store rom og god takhøyde, fra ca. 2,5 til 2,7 meter – avhengig av hvilken etasje du velger. I sum vil alt dette skape en herlig følelse av lys, luft og god kontakt med omgivelsene når du koser deg innendørs.

  Tenk, en slik kveld på balkongen, med solnedgang over Barkafjellet, full kontroll over livet i vågen og vissheten om at det kommer flere slike herlige stunder. Kanskje allerede i morgen. Den sørvendte beliggenheten gir enestående solforhold, og de fleste leilighetene får siktlinjer mot øst, sør og vest.

  Direktorens Høyde

  Hurra! Endelig får du nytt kjøkken!

  Da er det godt at vi har en kvalitetsleverandør med på laget, nemlig HTH. Vår kjære danske kjøkkenspesialist har levert godt design og funksjonelle løsninger i mer enn 50 år, og det vil du nyte godt av i din leilighet. 

  «Lyst og lekkert» er stikkord for standardinnredningen som leveres. Hvitt skrog med slette, rene hvite dører og håndtak i stål er en tidløs og elegant designløsning som er lett å like. Dempere på alle skuffer og dører, og nedfelt oppvaskkum i rustfritt stål, er to eksempler på funksjonelle løsninger du helt sikkert vil verdsette i hverdagen. Du får selvfølgelig også muligheten til å gjøre personlige tilvalg på kjøkkenet, også velge andre fronter. Merk at det da kan komme tillegg i pris. 

  Et felles allrom til nytte og glede

  Vi vil at Direktørens Høyde blir et trygt og trivelig sted å bo. Et sted der du som flytter inn ikke bare får nye naboer, men også nye venner. Derfor er det satt av betydelig areal i 3. etasje til et flott lokale der du og dine naboer kan møtes. Hva med fast tirsdagsbridge, en førjulssamling, en strikkekubb eller kanskje dere får på plass en TV for å se gullrekka på NRK på fredager? Alt er kjekkere når man er sammen! 

  Allrommet blir også et fint sted for beboermøter i sameiets regi. Det kan være årsmøter, men også ting som foredrag om lokalhistorie, mat og vin eller noe helt annet. Med allrommet klarer du deg fint uten en stor stue i egen leilighet, for du kan nemlig reservere dette rommet til markeringer og feiringer når du vil samle familie og venner. Allrommet vil ha enkel kjøkkenfasilitet, der rommet kan utstyres med spisebord og sittegrupper. Så her er det bare å planlegge og dekke til fest. 

  Overnattingsgjester? Ingen problem.

  I samme etasje som allrommet kommer også en virkelig fin gjestehybel – helt perfekt når du får besøk som fortjener et godt og fredelig sted å overnatte. Gjestehybelen får både bad og en liten kjøkkenkrok, så her klarer de besøkende seg helt fint på egen hånd. Kanskje de til og med stiller med frokost til deg? Dette er en fullverdig liten leilighet, luftig plassert i 3. etasje. Det viser seg også at folk bruker slike tilbud mye mer enn de tror på forhånd.

  Velg bolig